Visszatér a közmédiára a vízilabda
2015. szeptember 8. kedd, 13:09
Visszatér a közmédia képernyőjére a vízilabda: az M4 Sporton lesznek láthatók a férfi és női országos bajnokság mérkőzései, a válogatott találkozói és az Egerben sorra kerülő Bajnokok Ligája hatos döntő is.
Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke a Sport7fő műsorában jelentette be a megállapodást. Az első bajnoki találkozót szeptember 23-án közvetíti majd az M4 Sport.

A szövetségi kapitányként három olimpiai bajnoki címet nyert szakember elmondta, „olimpiai ciklus hosszúságú, azaz négyéves” szerződést írtak alá az Médiaszolgáltató- és Vagyonkezelő Alappal (MTVA), ennek értelmében idényenként legalább hatvan mérkőzés kerül majd képernyőre. Kemény Dénes hozzátette, az M4 Sport szerepvállalása a sportág fejlődése szempontjából nagy dolog, mert országos lefedettsége miatt mindenkihez eljuthatnak a mérkőzések, ebből pedig a klubok is profitálhatnak, ugyanis a szponzorok is több helyen jelenhetnek meg.

Kemény Dénes kiemelte, a képernyőre kerülő mérkőzéseket internetes streamen, illetve mobilaplikáción is figyelemmel lehet majd követni.
Forrás: MTI