Robert Pledge workshopja: A fotóriportázs művészete
2012. szeptember 21. péntek, 16:41
Robert Pledge, a Contact Press Images alapító elnöke, a sajtófotó guruja workshopot tart Magyarországon. A téma: a fotós újságírás mint az események bizonyításának és a történetek elmesélésének művészete.
Robert Pledge Párizson át Sanghajból jön, New York-ba megy, s közben megáll néhány napra Budapesten. A világ minden táján ismerik és hívják. Pledge a Contact Press Images alapító elnöke, a sajtófotó guruja. Az ügynökség New York-i és párizsi irodája a klasszikus fotóesszé fellegvára, legendás fotóriporterek képviselője.

A BKF Kommunikációs Alapítvány háromnapos programot szervez, hogy Pledge tudását, tapasztalatait megossza a hallgatókkal, kollégákkal, szakemberekkel.

Időpont: 2012. október 17-18-19.

Helyszín: Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola

Program

Október 17. szerda

1961 – 2001: A Berlini Faltól a World Trade Centerig

Október 18. csütörtök

A kínai kulturális forradalom: a vörös színű sajtókatona, Li Zhensheng odisszeája a Kinai Kulturális Forradalomban (1966-1976)

Vetítés és kerekasztal beszélgetés: a BKF Fotográfia szak hallgatóinak válogatott fotóesszéi alapján.

Október 19. péntek

A Contact Press Images története: Átmenet az analóg és digitális technológia között, a média átalakulásának következményei.

Portfolió bemutatás: vetítés és beszélgetés Robert Pledge-dzsel a résztvevő közönség előre elküldött portfolióiból

Regisztráció: A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz és befizetéshez kötött. Regisztrálni október 10. éjfélig lehet. (Az árakhoz és a regisztrációkhoz kattintson ide!)

További információ
+36 1 273-2419 (Hétköznap 8:00-16:00)
[email protected]
eMasa