Ez az oldal az archivumba került. Továbbiakban nem fog frissülni. Az új oldalt elérik a https://muosz.hu címen.
Televízió | Rádió | Sajtó | Új média | muosz.hu || 2021. október 27.
profit
sajtó-
munkás
termék karrier
lobbi trend


hirdetés
hirdetés

PARTNEREINK
Médiajogfigyelő

Metazin
Online interjú archívum
Kovács György az ORTT elnöke
A médiahatóság létjogosultságát sokan megkérdőjelezik, legutóbb a négy tematikus csatornát híradókészítésre kötelező döntésüket érte bírálat. A kormány új médiastratégiája alapján sem látszik biztosnak az intézmény pozíciója. Ha érdekli, hogy az elnök mit gondol az ORTT jövőjéről, jelentkezzen be az eMasára, és kérdezze meg tőle. Kattintson ide az interjú összefoglalójához és a képgalériához!
2007. április 26., 11:00-12:30
Such György a Magyar Rádió elnöke
Augusztus elsején állt munkába, és négy éve van arra, hogy megvalósítsa programját. Célja a minőségi és korszerű szakmai munka, valamint a nyereséges gazdálkodás biztosítása. Ha érdekli, milyen további lépésekre készül Such György a közszolgálati rádió megújítása érdekében, jelentkezzen be, és kérdezzen tőle Ön is. Kattintson ide az interjú összefoglalójához és a képgalériához!
2006. október 09., 16:00-17:15
Hajdú B. István sportriporter
A kilencvenes évek első felében a TeleSport munkatársaként ismerhette meg a hazai közönség. Informatív, mégis oldott hangvételű tudósításaival az egyik legnépszerűbb kommentátorrá vált. 2003 óta szabadúszó.
Ha érdekli, hogy milyen volt testközelből a futball világbajnokság, jelentkezzen be!
Kattintson ide az interjú összefoglalójához és a képgalériához!
2006. július 25., 11:00-12:00
Rudi Zoltán a Magyar Televízió elnöke
A Magyar Televízió értékálló és kiszámítható finanszírozási rendszer kialakítását kéri a döntéshozóktól, cserébe önként beszüntetné a reklámok sugárzását. Egyebek mellett erről kérdezhetik olvasóink az MTV elnökét május 31-én, szerdán délben. A kérdéseit már most felteheti. Kattintson ide az interjú összefoglalójához és a képgalériához!
2006. május 31., 12:30-13:30
Zsigmond Attila az MDF képviselője
Az MDF szabad tájékozódást és tájékoztatást szeretne, de az erőszakot és a pornográfiát korlátozná. Közpénzből valódi közszolgálatra van szükség – vallják. Hogy mindezt hogyan valósítanák meg? Az MDF elnökségi tagja április 5-én válaszol az eMasa olvasóinak kérdéseire.
Kattintson ide az interjú összefoglalójához és a képgalériához!
2006. április 05., 14:00-15:00
Halász János a Fidesz képviselője
A Fidesz képviselői gyarkan hiányolják a médiaegyensúlyt és a sajtószabadságot, a párt programjában ugyanakkor egyetlen bekezdést sem szenteltek a médiapolitikának. Ha érdekli, hogy min változtatna a Fidesz a következő ciklusban, jelentkezzen be és kérdezzen! Kattintson ide az interjú összefoglalójához és a képgalériához!
2006. április 05., 12:15-13:15
Szabó Zoltán az MSZP képviselője
Az MSZP jogszerűen működő, pártatlanul tájékoztató és a jelenleginél erősebb kulturális orientációjú, takarékos közszolgálati televíziót és rádiót szeretne. Ha érdekli, hogy mit tennének ennek érdekében, vagy más kérdése van az MSZP médiapolitikusához, jelentkezzen be és kérdezzen! Kattintson ide az interjú összefoglalójához!
2006. április 05., 11:00-12:00
Pető Iván az SZDSZ képviselője
Az SZDSZ megváltoztatná a médiatörvényt, összevonná a közszolgálati tévéket, és megteremtené a tényfeltáró újságírást támogató jogi környezetet. Ha érdekli, hogy mindezt hogyan valósítanák meg, jelentkezzen be, és tegye fel kérdéseit!
Kattintson ide az interjú összefoglalójához és a képgalériához!
2006. április 03., 10:00-11:00
Magyar Újságírók Országos Szövetsége © 2005 | impresszum | médiaajánlat | tipp a szerkesztőnek