Ez az oldal az archivumba került. Továbbiakban nem fog frissülni. Az új oldalt elérik a https://muosz.hu címen.
Televízió | Rádió | Sajtó | Új média | muosz.hu || 2021. december 5.


hirdetés
hirdetés

PARTNEREINK
Médiajogfigyelő

Metazin
Három darab csiszolt gránittömb és nagy mennyiségű édesség
2007. február 19. hétfő, 13:59
A Kreatív, a Kreatív Online, a Manager Magazin, az Origo, a Pesti Est, a Homegarden és az Élelmiszer című lapok szerkesztőségei közösen úgy döntöttek, a karácsonykor a hozzájuk érkező ajándékokat az újságírók megvásárolják, az összegyűlt pénzt pedig jótékonysági célra fordítják.
A Kreatív Online fizetett hirdetésben tette közzé az alábbi közleményt:

„Karácsonykor a szerkesztőségeket ajándékokkal halmozzák el a cégek, civil szervezetek és pártok. Újságíróként azonban nem fogadhatunk el ajándékot, hiszen a küldőkről munkánk során írunk, és a sokszor nagy értéket képviselő ajándékok azt a látszatot alakítanák ki, hogy nem kezeljük őket pártatlanul.
Ezért az idén a Kreatív, a Kreatív Online, a Manager Magazin, az Origo, a Pesti Est, a Homegarden és az Élelmiszer című lapok szerkesztőségei közösen úgy döntöttek, hogy az ajándékokat jótékonysági árverés formájában az újságírók megvásárolják.

A 2007. január 5-i árverésen 283 ezer forint gyűlt össze. A befolyt pénzt a hajléktalanokat segítő Menhely Alapítvány VI . kerületi, Kürt utcai szolgálatának adományoztuk.

Az árverés során a következő tárgyak találtak új gazdára: 39 üveg bor, 8 üveg pezsgő, 6 üveg tömény szeszesital, 3 üveg parfüm, 1 db rózsafa boroskészlet, 17 db könyv, 2 db kiállításbelépő, 2 db doboz tea, 3 db fitneszbérlet, 1 db parkolóbérlet, 3 db darts-készlet, 2 db bögre, 2 sorozat bélyeg, 1 db 1956-os emlékérme, 4 db falinaptár, 10 db határidőnapló, 4 db egérpad, 1 db konyhai óra, 1 készlet dominó, 2 db pendrive, 2 db mp3 diktafon, 3 db rádió, 3 db forrócsokoládékészítő-készlet, 2 üveg lekvár, 1 üveg méz, 5 db díszgyertya, 1 db gyertyatartó, 2 pohárkészlet, 1 koktélkészlet, 4 db névjegytartó, 3 db toll, 3 db kulcstartó, 6 db táska, 3 db DVD-lemez, 6 db CD-lemez, 1 db nyaklánc, 1 db autótöltős kávémelegítő, 4 db plüssoroszlán, 1 db széf, 1 db műanyagpalack-tömörítő berendezés, 4 db hajóduda, 3 db csiszolt gránittömb, továbbá nagyobb mennyiségű, különféle édesség.

A Menhely Alapítvány nevében is köszönjük a szerkesztőségünkbe ajándékot küldő cégeknek a támogatást!”
eMasa
vélemények  hozzászólok
masa.mondo
Magyar Újságírók Országos Szövetsége © 2005 | impresszum | médiaajánlat | tipp a szerkesztőnek