Ez az oldal az archivumba került. Továbbiakban nem fog frissülni. Az új oldalt elérik a https://muosz.hu címen.
Televízió | Rádió | Sajtó | Új média | muosz.hu || 2020. április 8.


hirdetés
hirdetés

PARTNEREINK
Médiajogfigyelő

Metazin
Átadták a Családbarát Médiáért-díjakat
2012. december 5. szerda, 11:24
Családbarát Médiáért-díjat kapott a Nők Lapja két munkatársa a Média a Családért Alapítvány és a Képmás magazin családbarát újságírást értékelő díjátadó ünnepségén kedden. A különdíjasok és a közönségdíjasok között van a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) két rádiós munkatársa is.
Az újbudai Szent Margit gimnáziumban tartott ünnepségen a Képmás magazin szerkesztősége által alapított fődíjat Soltész Miklós szociális államtitkártól Hulej Emese újságíró és Falus Kriszta fotós, a Nők Lapja munkatársai vehették át a Sérült kislány egy egészséges családban című munkájukért.

Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkára átadja a díját Hulej Emese újságírónak (j2) és Falus Kriszta fotósnak (j), a Nők Lapja munkatársainak a Sérült kislány egy egészséges családban című munkájukért [Fotók: MTI]

A Gyerekbarát közgondolkodásért különdíjat – megosztva – Farkas Erika, a Kossuth Rádió A hely című műsorának munkatársa, valamint Sződy Judit, a Kismama magazin újságírója kapta Az anyaméhtől az iskoláig című írásáért.

Farkas Erika, a Kossuth Rádió A hely című műsorának munkatársa (j) átveszi a Gyerekbarát közgondolkodásért különdíjat a kuratórium elnökétől, Zalka Katalintól, a Képmás magazin főmunkatársától

A közönségdíjat Keresztes Ilona, a Kossuth Rádió munkatársa (Vendég a háznál című műsor) vehette át a Levél egy születendő kistestvérhez című riportjáért. Keresztes Ilonának Az élet védelméért elnevezéssel különdíjat adományozott a Jézus Szíve Társasága is.

Keresztes Ilona, a Kossuth Rádió Vendég a háznál című műsorának munkatársa (j) beszél, miután a Levél egy születendő kistestvérhez című riportjáért átvette a közönségdíjat

A díjat azok az újságírók kaphatják meg, akik sokat tesznek azért, hogy a család mint érték jelenjen meg a médiában. A díjat 2007 óta már félszázan kapták meg. Az idén a díjazottakat tíz jelölt közül választotta ki a szakmai zsűri.
Forrás: MTI
vélemények  hozzászólok
Magyar Újságírók Országos Szövetsége © 2005 | impresszum | médiaajánlat | tipp a szerkesztőnek